Hups! Kissalle kävi ohraisesti – vahinko tallentui realitysarjan kameralle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kissat osaavat tunnetusti olla monien muiden eläinten tavoin hyvinkin koomisia otuksia sille päälle sattuessaan. Nyt erään ranskalaisen leivontaohjelman yllättäväksi tähdeksi on noussut eräs astetta epäonnisempi kissaeläin.

YouTube
YouTube

Kissa nähdään kohtauksessa, jossa kuvataan Boulangerie-konditorion julkisivua. Erikoinen tilanne nähtiin La meilleure boulangerie de France -leivontaohjelman jaksossa. Kissa aloittaa tiensä tähtiin vain juoksemalla jalkakäytävällä.

Eläin ei valitettavasti hahmottanut, että konditorion lasiovi on auki. Kissa näyttää kuitenkin poistuvan ehjin nahoin paikalta erikoisen episodin jälkeen. Otus on saanut jakson myötä jonkin verran julkisuutta, sillä tapahtuneen esittelevää YouTube-videota on käyty katselemassa jo yli 400.000 kertaa.