Lapset kuulivat saavansa uuden sisaruksen – reaktiot hellyttävät

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monelle lapselle uuden sisaruksen saapuminen on varmasti jännittävä asia. Nyt YouTubessa ihastuttavat eräät sisarukset, jotka eivät kyenneet peittelemään onneaan saatuaan kuulla, että heidän äitinsä on jälleen raskaana. Tytön ja pojan reaktiot ovatkin täysin estottomia ja aitoja.

YouTube
YouTube

Tilanteesta tallennetulla ja Jacob Oulletten julkaisemalla videolla nähdään, kuinka vanhemmat paljastavat uutisen lapsilleen pääsiäismunien sisään piilotetuilla ultraäänikuvilla. Tytölle ja pojalle ei ihan heti aukene uutisen sisältö, joten heidän vanhempansa selittävät asian heille yksityiskohtaisemmin. Tämän jälkeen varsinkin perheen tytön riemulla ei ole rajaa.

Neitokainen hyppiikin ja kiljuukin ilosta äitinsä kaulaan. Myös perheen poika pyyhkii onnen kyyneliä kuullessaan saavansa pikkusiskon tai -veljen. Tytär sanoo vanhemmilleen videon lopussa, ettei hän voisi mitenkään kiittää heitä tarpeeksi. Upeaa tunteenpurkausta on käyty ihailemassa YouTubessa yli 1,5 miljooonaa kertaa.