Vuoden huonoin nettivideo? Kissa iski kyntensä trollaajaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme taannoin Kaipo Jonesin luoman vauhdikkaan Wolverine-kissan näyttävän toimintavideon, jossa tavalliselle kotikissalle oli luotu videon jälkikäsittelyllä toimintasankarin upeat ja terävät kynnet. Videosta tuli maailmanlaajuinen nettihitti, ja kuten arvata saattaa, saavat kaikki menestyneet videot osakseen myös vihapuhetta ja trolleja.

YouTube
YouTube

Nyt Wolverine-kissa kostaa kaikille trollaajille, kun verkkoon on julkaistu toinen osa kynsikkäästä mirristä. Taltioinnilla näytetään, kuinka nuori mies lähettää tahallaan kiusaavia kommentteja Wolverine-kissan ensimmäiselle videolle. Yhtäkkiä sankarimirri saapuu paikalle ja lopputulos on jokseenkin verinen. Tuloksena on myös vuoden ehkä surkein nettivideo.

Toisen osan nimi on Troll Hunter. Wolverine-kissasta saattaa tulla samankaltainen nettijulkkis kuin muista verkon kuuluisista eläinhahmoista. Kissavideoiden eliittiin kuuluvat taltioinnit, joissa esitellään kissojen toiminnallista luonnetta tai suloista ulkonäköä. Yleensä mirrit hauskuuttavat netissä etenkin ankean päivän keskellä pelkästään sillä, että ne ovat niin – no, kissoja.