90-luvun hittien hittikoukut yhdistettiin – tässä hittien hitti!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

1990-luvulla elettiin muun muassa grungen ja alternative rockin kulta-aikaa. Monien muidenkin musiikkityylien lauluosioihin on vuosien varrella kuulunut erilaiset ääntelyt ja äännähdykset. Nyt 1990-luvun musiikin tällaiset ääntelyt on koottu yhteen.

YouTube
YouTube

Lopputulos onkin melko mielenkiintoinen. Pelkät ääntelyt ilman varsinaisia laulun sanoja ovat erikoista kuultavaa, josta varmasti monelle tulee paljon muistoja mieleen. Koosteeseen on valittu monia hyvin menestyneitä kappaleita.

Koosteessa kuullaan esimerkiksi Nirvana, U2, Pearl Jam ja Red Hot Chili Peppers -yhtyeiden kappaleita. Myös esimerkiksi No Doubt ja The Cranberries ovat päätyneet erikoiseen koosteeseen. Video onkin erittäin osuva sikermä 1990-luvun menestyneimmistä alternative rock -kappaleista.