Katy Perryltä hämmentävä musiikkivideo – esimakua tästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Katy Perry on tunnettu värikkäistä ja hauskoista musiikkivideoistaan. Esimerkiksi Roar, Dark Horse ja Wide Awake tarjoavat fantastisia satuelementtejä ja katsantoja menneisiin kulttuureihin. Tähden Birthday-video saattaa kuitenkin peitota kaikki edelliset outoudessaan.

YouTube
YouTube

Videon trailerissä nähdään nimittäin Perry pukeutuneena erilaisiksi hahmoiksi ja syntymäpäiväjuhlien ohjelmanumeroiksi. Hänet nähdään muun muassa vanhana elähtäneenä tanssijattarena, masentuneena klovnina, pissis-prinsessana ja eläintenkesyttäjänä.

Katy Elizabeth Hudson tunnetaan maailmalla nimellä Katy Perry. 29-vuotias nainen on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism. Hän seurusteli pitkään John Mayerin kanssa on-off-suhteessa, kunnes pari  erosi äskettäin kokonaan. Aiemmin Perry oli naimisissa koomikko Russell Brandin kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat