Katy Perryltä hämmentävä musiikkivideo – esimakua tästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Katy Perry on tunnettu värikkäistä ja hauskoista musiikkivideoistaan. Esimerkiksi Roar, Dark Horse ja Wide Awake tarjoavat fantastisia satuelementtejä ja katsantoja menneisiin kulttuureihin. Tähden Birthday-video saattaa kuitenkin peitota kaikki edelliset outoudessaan.

YouTube
YouTube

Videon trailerissä nähdään nimittäin Perry pukeutuneena erilaisiksi hahmoiksi ja syntymäpäiväjuhlien ohjelmanumeroiksi. Hänet nähdään muun muassa vanhana elähtäneenä tanssijattarena, masentuneena klovnina, pissis-prinsessana ja eläintenkesyttäjänä.

Katy Elizabeth Hudson tunnetaan maailmalla nimellä Katy Perry. 29-vuotias nainen on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism. Hän seurusteli pitkään John Mayerin kanssa on-off-suhteessa, kunnes pari  erosi äskettäin kokonaan. Aiemmin Perry oli naimisissa koomikko Russell Brandin kanssa.