Mies osti huippukalliin synttärilahjan – tästäkö mallia äitienpäivälahjaan?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Sunnuntaina 11. toukokuuta Suomessa vietetään jälleen kerran kaikkia äitejä juhlistavaa äitienpäivää. Jos oma äitienpäivälahja on vielä kaupassa, niin tästä amerikkalaismiehestä voi ottaa vapaasti mallia. Kyseinen lahja vaatii kuitenkin sen, että pankkitilillä on sievoinen summa rahaa.

YouTube
YouTube

Amerikkalaismies nimittäin palkitsi äitinsä tämän 70. syntymäpäivän kunniaksi tuliterällä Mercedes-Benzillä. Mies kertoo kuvaamallaan videolla, että hänen äitinsä kasvatti kuusi lasta yksinhuoltajana.

Poika halusi palkita tämän hyvästä työstä huikealla lahjalla. Mies yllätti äitinsä viemällä tämän katsomaan omaa uutta autoaan. Miehen auton vieressä odotti äidin uusi Mercedes-Benz. Naisen reaktio huikeaan lahjaan onkin upeaa katseltavaa.