Batman pian televisiosarjaksi – tältä näyttää maistiainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Batman on jo vuosikymmenten ajan seikkaillut sarjakuvien sivuilla, televisiossa ja elokuvissa. Pian hahmo tekee paluun televisioruutuihin, tällä kertaa oikeiden näyttelijöiden voimin toteutetussa sarjassa animaatioversion sijaan.

Gotham-sarja sijoittuu aikaan jolloin Batman, eli Bruce Wayne, oli vasta lapsi. Televisiosarjassa seurataan O.C.-sarjasta tutun Ben McKenzien esittämää etsivä James Gordonia, joka rikoksia tutkiessaan joutuu tekemisiin Gotham Cityn vaarallisen ja oudon alamaailman kanssa.

Sarjan alkuasetelmana toimii Bruce Waynen vanhempien murha, joten Batmanin varmasti jo kaikkien tuntema syntytarina tullaan jälleen kerran kertaamaan sarjan aikana.

Yhdysvalloissa Fox-televisiokanavalla esitettävän Gothamin ensimmäinen traileri on nyt julkaistu. Trailerissa pääsemme tutustumaan etsivä Gordonin lisäksi lukuisiin muihin sarjakuvista tuttujen hahmojen nuorempiin versioihin, kuten Kissanaiseen, Pingviiniin, Arvuuttajaan, Myrkkymurattiin – ja tietenkin Batmaniin.