Seuraava muoti-ilmiö? Kaksiulotteiset laukut kuin optisia harhoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten kaikki toivottavasti tietävät, elämme kolmiulotteisessa maailmassa. Silmiä on kuitenkin helppo huijata erilaisilla tempuilla. Kerroimme viime vuonna kuinka eräs yksityishenkilö ryhtyi myymään verkkokaupassa kaksiulotteisia käsilaukkuja, jotka muistuttavat 2D-sarjakuvian laukkuja.

Facebook
Facebook

Kevään kovin muoti-ilmiö esimerkiksi animaatioelokuvien ja sarjakuvien ystäville voisi olla Jump From Paper -merkin laukut. Värikkäät laukut näyttävät erehdyttävästi siltä, kuin ne olisivat peräisin suoraan piirrettyjen maailmasta.

Rika Linin ja Chay Sun suunnittelevia Jump From Paper -laukkuja myydään jo 25 maassa. Suurin osa malleista on suunnattu naisväestölle, mutta mukaan mahtuu myös miehisempää tyyliä edustavia reppuja ja laukkuja. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 40 ja 200 dollarin, eli noin 30 ja 140 euron välillä.