Amerikkalaislehti hehkuttaa Suomen euroviisuesitystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskan Kööpenhaminassa on parhaillaan käynnissä Euroviisujen finaali, jossa myös Suomi on mukana. Suomea edustavan Softenginen vauhdikas ja energinen esiintyminen ja aidosti tarttuva hittikappale on huomattu myös maailmalla, sillä Suomi on noussut yhdeksi ennakkosuosikeista.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Nyt myös huippusuosittu amerikkalainen viihdesivusto Mashable hehkuttaa avoimesti Suomen esitystä. Lehden toimitus listasi mielestään illan lupaavimmat viisuesitykset, ja ensimmäisenä nostettiin esiin Softengine. Suomen edustajaa kehutaan videon kera.

– Kaikki mainitsevat Euroviisujen yhteydessä Abban ja pop-discon, mutta kilpailu tavoittaa ihmisiä yli genrerajojen. Suomen Softengine on valinnut Musen tien kitarapohjaisella rockillaan. On oikeastaan raikasta, kun esitys nähdään kisan puolivälissä, sillä siinä on yksi illan parhaista valoshow’sta. Tämä on Sonylle taannoin levytyssopimuksen tehneelle yhtyeelle näytön paikka, Mashable kirjoittaa.