Madonnan kielletty shokkiasu julki – tämä oli liian härski gaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Madonna herättää toisinaan kohua tempauksillaan, joiden myötä hän tuntuu tavoittelevan taakse jäänyttä nuoruuttaan. 55-vuotiaalla naisella on ollut viime vuosina itseään ”vain” puolet nuorempia rakastajia. Tällä hetkellä kierroksessa on 26-vuotias tanssija Timor Steffens.

New Yorkissa järjestettiin 5. toukokuuta Met-gaala, jossa muotimaailman huiput keräävät varoja paikalliselle Metropolitanin taidemuseolle. Madonna olisi halunnut osallistua gaalaan varsin paljastavassa puvussa, mutta joutui hylkäämään ideansa Vogue-lehden toimittajan, Anna Wintourin, pidettyä ideaa huonona.

Laulajatar jakoi kuvan kielletystä asuvallinnastaan Instagram-tilillään. Jokseenkin epäselvän, sensuroidun otoksen perusteella kyseinen asuste olisi koostunut lähinnä muutamasta Madonnan ympäri kääritystä sideharsosta. Loukkaantunut tähti jättäytyi Instagram-viestinsä perusteella pois koko tapahtumasta.

– Tämän halusin pukea päälleni Met-gaalassa, mutta Anna Wintour sanoi ”Ei tänä vuonna”! Jään siis työskentelemään sen sijaan musiikin parissa? #taideonvapautta, kirjoitti Madonna.

Madonna on poplaulaja-lauluntekijä, tanssija, tuottaja, lastenkirjailija, elokuvaohjaaja ja näyttelijä, joka tunnetaan työssään itseironisesta otteesta ja yhteiskunnan konservatiivisten arvojen kyseenalaistamisesta. Hänen tempauksensa herättävät usein mediassa voimakkaita reaktioita. Nainen on ollut kaksi kertaa naimisissa – Sean Pennin ja Guy Ritchien kanssa. Viime vuosina käsipuolessa on ollut nuoria toyboyta.