Michael Jackson -fani teki upean faniteoksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fanit jaksavat tehdä idoleistaan mitä käsittämättömämpiä taideteoksia. Eräs tällaisen fanitaiteen kohde on esimerkiksi edesmennyt poptähti Michael Jackson, josta saksalainen fani taiteili äskettäin kuvan Nutella-suklaapähkinävoita ja veistä käyttämällä.

YouTube
YouTube

Nyt toinen Michael Jackson -fani on tekaissut idolistaan monisivuisen plärin. Taskuelokuva näyttää popparin kuuluisia tanssityylejä ja esiintymistä. Ihailijalla on todennäköisesti mennyt tuntikausia, että hän on piirtänyt jokaiselle tyhjälle sivulle laulajaa esittävän kuvan.

Fanitaide voi myös päätyä taidenäyttelyyn. Äskettäin näin kävi Nicholas Cage -taiteelle, joka päätyi San Franciscossa Nicholas Cage Art Shoe and Musical Shenanigans -näyttelyn kohteeksi. Tapahtumasa esiteltiin tähdestä taiteiltuja koomisia pilakuvia.