Ihailetko Pharrell Williamsin hattua?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muusikkotuottaja Pharrell Williams on eräs suosituimmista artisteista tällä hetkellä. Mies on noussut takavasemmalta studioiden hämystä suoraan kansan tietoisuuteen Happy-hitillään. Lahjakas tähti tunnetaan myös persoonallisesta hatustaan.

YouTube
YouTube

Nyt keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on tehnyt Williamsille jekun ja antanut tälle vieläkin komeamman hatun lahjaksi. Pharrellin ilme on videolla näkemisen arvoinen, kun katselee fallisen näköistä esinettä ja asettelee sen alapäänsä kohdalle.

Pharrellin uusi levy G I R L on tähden mukaan tribuutti naisille. Hän muistutti keskusteluohjelmassa, että ihmisrotu voisi lisääntyä vain naisen kehon avulla, joka kantaa uuden jälkeläisen. Williams kannattaa vapautta ja tasa-arvoisuutta kaikille – miehille kuin naisillekin.