Äiti myi kuolleena syntyneen lapsensa kehdon – puuseppä palautti upeassa muodossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisen Valerie Wattsin raskaudessa tuli komplikaatioita, jonka seurauksena naisen lapsi valitettavasti syntyi kuolleena. Nainen ei ollut tragedian jälkeen valmis luopumaan vauvansa kehdosta. Kehdon kuitenkin osti pihakirppiksen yhteydessä Wattsille tuntematon mies.

YouTube
YouTube

Watts oli pienen epäröinnin jälkeen myynyt kehdon Gerald Kumpalalle. Puukäsitöitä työkseen tekevä mies oli pihakirppiksellä vaimonsa kanssa, ja tämä kysyi Wattsilta myynnissä olleista vauvantavaroista. Watts kertoi Kumpalan vaimolle menettämästään lapsesta, Fox uutisoi.

Tästä kuultuaan Kumpala vei kehdon kotiinsa, ja teki sille ihmeitä. Viikon päästä mies palautti kehdon alkuperäiselle omistajalleen. Kumpala oli muokannut kehdosta muistotuolin Valerie Wattsin menehtyneelle pojalle.