Google-älylasien mainos koskettaa – nettihitti saa kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Google Glass -älylasit mahdollistavat ihmisen näkökulmasta kuvattujen videoiden tallentamisen entistä helpommin. Tämä tuo uudenlaista näkökulmaa elämän tähtihetkiin ja muihin merkityksellisiin tapahtumiin.

YouTube
YouTube

Googlen lasit päässä on jo kuvattu kosintoja, aikuisviihdettä, kirurgisia leikkauksia ja musiikkikeikkoja. Nyt lasien tuore mainos ihastuttaa maailmalla. Seeds-niminen mainos on kuvattu kokonaan Google Glass -laseilla. Mainos kertoo tarinan miehestä, joka lähtee matkalle jättäen vaimonsa kotiin.

Mies matkustaa monilla kulkuvälineillä lukuisia tunteja. Videon lopussa kuitenkin nähdään, mikä pitkän reissun määränpää oikein on. Etelä-Kalifornian yliopiston opiskelijoiden tekemää koskettavaa mainosta on käyty ihailemassa jo yli 1,5 miljoonaa kertaa.