Kauhistuttava käytännön pila meni täydestä – kosto onnistui yli odotusten

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Joissakin japanilaisissa kauhuelokuvissa on nähty pitkähiuksisia naisia ja tyttöjä, joiden pitkät tummat hiukset roikkuvat heidän kasvojensa edessä. Tällainen kauhuelokuvista tuttu näky on nyt ollut onnistumisen avain eräässä erittäin hurjassa pilassa.

YouTube
YouTube

Cenek Styblo järjesti pilan yhdessä kahden naispuolisen tuttavansa kanssa veljelleen Erikille. Pilan alussa veljekset ajavat autolla pimeällä tiellä. Yhtäkkiä ulkona näkyy jotain todella odottamatonta. Hurja jekku saa loppujen lopuksi Erikin huutamaan aivan täyttä kurkkua.

Cenek ja hänen veljensä Erik tähdittävät suosittua ViralBrothers-kanavaa YouTubessa. Kanavalla veljekset julkaisevat muun muassa toisilleen tekemiä piloja. Tuore pila onkin Cenekin kosto veljelleen Erikille, sillä tämä antoi hänelle unilääkkeitä ja kärräsi tämän keskelle kaupungin keskustaa.