Lumitöitä tehneelle kävi ohraisesti – katso itse

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Mennyt talvi oli Suomessa harvinaisen vähäluminen ja leuto. Muissa osissa maailmaa ollaan kuitenkin saatu lunta aivan tavalliseen tapaan. Nyt maailmalla naurattaa erään miehen epätoivoinen yritys saada pihansa lumityöt tehtyä.

YouTube
YouTube

America’s Funniest Home Videos -ohjelma tarjoilee tällä kertaa aimo annoksen lumityöhuumoria. Videota tähdittävä mies siistii pihaansa antaumuksella. Kun työ on valmis, hän kävelee tyytyväisen näköisenä taloonsa sisälle.

Tämän jälkeen tapahtuu kuitenkin jotain, joka sai varmasti miehen hermostumaan. Vaikka Suomessa ei ollakaan tänä talvena lunta aivan hirveästi nähtykään, niin moni voinee silti samaistua miehen ahdingolle. Lumityövideota on käyty katsomassa YouTubessa jo lähes 350.000 kertaa.