Miestä huijattiin iPad-ostoksilla – murskasi laitteen kaupan lattialle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykytekniikan ostaminen ei ole aina helppoa, kun edes laitevalmistajilla ei ole aina puhtaita jauhoja pussissaan. Esimerkiksi Apple valehteli taannoin suomalaisille kuluttajille laitteidensa 4G-toimivuudesta Suomessa. Nyt erästä iPad-ostajaa on sen sijaan vedätetty Applen sijaan kaupan myyjän toimesta.

YouTube
YouTube

Best Buyn myymälässä kuvatulla videolla nähdään mies, joka on aiemmin ostanut samasta paikasta Applen iPadin. Hänelle oli kerrottu, että laitteen WLAN-yhteyden käyttäminen on ilmaista. Periaatteessa väite piti paikkansa, mutta käytännössä esimerkiksi monet kahvilat ja hotellit veloittavat langattomasta yhteydestä suuria summia.

Mies ei siis saanut ilmaista WLAN-yhteyttä, joten hän palasi kauppaan. Myyjä ei suostunut purkamaan kauppaa, jolloin mies menetti malttinsa ja silminnäkijä ryhtyi kuvaamaan tilannetta videolle. Raivonpurkauksen tiimellyksessä mies hajottaa tablet-tietokoneensa kaupan lattiaan melko teatraalisesti. Mies uhkasi lisäksi haastaa yrityksen oikeuteen valheellisen mainonnan takia.