Mikä moka! Parkkipoika kolaroi Lamborghini Aventadorin Monacossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkkovideoilla on jo vuosia naureskeltu huonojen kuskien kustannuksella, jotka eivät hallitse ajoneuvojensa parkkeeraamista oppikirjojen mukaan. Eniten onnettomuuksia sattuu yleensä taskuparkkeerauksessa, ja joskus kuljettajalta saattaa mennä kaasupoljin ja jarru sekaisin.

YouTube
YouTube

Maailmalla hotellien ja ravintoloiden parkkipaikoilla on tapana, että henkilökuntaan kuuluvat parkkipaikkatyöntekijät pysäköivät ajoneuvot asiakkaidensa puolesta. Nyt monacolaisen Hotel de Parisin parkkipaikalla päästiin todistamaan harvinaislaatuista näkyä, kun parkkipoika kolaroi vahingossa Lamborghini Aventadorin. Hotellityöntekijä ajoi kaksipaikkaisen superauton parkkipaikalla olleen maastoauton kylkeen.

Paikalla oli runsaasti Aventadoria ihmetteleviä ihmisiä, jotka kuvasivat törmäyksen videolle. Nettiin videonsa julkaissut niki motorsport -nimimerkki on saanut omalle taltioinnilleen yli 2,6 miljoonaa katselukertaa – eikä suotta. Harvoin nimittäin pääsee näkemään satoja tuhansia euroja maksavan auton kolaroimista. Aventadoria on valmistettu yhteensä 4.000 kappaletta.