Nicki Minaj riisui jälleen – nyt viinimerkkinsä merkeissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paljastavasta ja räväkän värikkäästä pukeutumistyylistään tunnettu naisräppäri Nicki Minaj on viime aikoina julkisuudessa esiintyessään muuttanut hieman tyyliään. Peruukeista ja värikylläisestä meikistä luopunut räppäri on poseerannut enemmän luonnollisessa lookissa.

31-vuotias laulajatar on kuvannut viime aikoina mainosta omalle Myx Fusions Moscato -viinimerkilleen. Nicki Minaj jakoi kuvauksista ison liudan Instagram-kuvia, joiden perusteella tähti nähdään mainoksessa tutunlaisissa merkeissä. Laulajakaunotar poseerasi kuvissa iho öljyttynä, paljastaviin vaatteisiin pukeutuneena.

Nicki Minaj poseerasi tilaisuudessa myös yhteiskuvissa komedienne Leslie Mannin kanssa. Naiset näyttelivät yhdessä The Other Woman -komediassa. Siinä nähdään myös Cameron Diaz ja muun muassa povipommi Kate Upton. Naisräppäri julkaisee tänä vuonna kolmannen studioalbuminsa, jonka nimi on The Prink Print.