Shauna Sand nautti rantaelämästä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood Girls -realitysarjassa nähtävä mallikaunotar Shauna Sand on jo 42-vuotias, mutta varsin hyvin säilynyt. Syy tälle löytyy tosin naisen mieltymyksestä plastiikkakirurgiaa kohtaan. Nainen on käynyt elämänsä aikana lukuisissa kauneusleikkauksissa.

Nyt Shauna Sand on kuvattu Kalifornian Malibussa uuden poikaystävänsä kanssa. Bikineihin sonnustautunut Playboy-malli innostui auringosta nauttimisen ohessa myös kokeilemaan surffaamista sydänkäpysensä kanssa.

Vuoden 1996 Playmate Shauna Sand nähdään paraikaa Hollywood Girls -sarjassa. Hän on esiintynyt aikoinaan myös Siskoni on noita, Las Vegas ja Air America -televisiosarjoissa ja muun muassa The Deviants -elokuvassa. Avioliittoja naisella on takanaan kolme, vaikkakin hänen suhdetilanteensa on ollut epäselvä viimeisimmän aviomiehen Laurent Homburgerin kanssa.