Justin Bieber -kopion itsestään leikellyt: ”Etkö halua näyttää kauniilta?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa asuvaa Toby Sheldonia, voisi melko hyvällä syyllä kuvailla Justin Bieberin pakkomielteiseksi faniksi. Mies on läpikäynyt lukuisia kauneusleikkauksia ja maksanut 100.000 dollaria näyttääkseen idoliltaan.

Splash
Splash

Toby Sheldon on idolinsa tapaan kokeillut siipiään myös musiikkimaailmassa. Nyt mies on mukana The Plastics -musiikkivideolla, joka on kunnianosoitus plastiikkakirurgiaa kohtaan. Videolla ovat mukana myös Kitty Jay, joka käytti 25.000 dollaria näyttääkseen Jennifer Lawrencelta, ja Venus D’Lite, RuPaul’s Drag Race -ohjelmasta tuttu drag-artisti joka puolestaan haluaa näyttää Madonnalta.

– Kuulutko niihin tylsiin ihmisiin jotka eivät halua näyttää kauniilta? Sillä kuka tahansa voi olla kaunis jos hänet on tehty muovista!, julistetaan kappaleen alussa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Kappale itsessään edustaa eurodance-henkistä pop-musiikkia. Koska videolla esiintyvät ihmiset ovat todellakin käyttäneet kymmeniä tuhansia dollareita näyttääkseen idoleiltaan, on vaikea sanoa onko kyseessä tosissaan tehty ylistyslaulu kolmikon elämäntyylille vai itseironinen vitsi. Ainakaan Toby Sheldonia ei ole siunattu esikuvansa kaltaisella lauluäänellä.

Viiden vuoden aikana operaatiot ovat tulleet maksamaan Toby Sheldonille peräti 100.000 dollaria. Säveltäjänä työskentelevä mies halusi erityisesti Bieberin silmät ja hymyn. Lopputuloksesta voi tosin olla montaa mieltä, sillä miehen nykyinen olemus tuo väkisinkin mieleen lähinnä kauhuelokuvien hahmot.