Jäätävä farkkupeppu löi ällikällä – olikin pelkkää ihomaalia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pillifarkkujen kulta-aikana on voitu ajatella, että housuista ei saa millään ilveellä tiukempia kuin mitä nyt on saatavilla. Aate on kuitenkin osottautunut jo vuosi sitten vääräksi, kun yhdysvaltalainen American Eagle’s -farkkujätti toi markkinoille Skinny Skinny Jeans -housut markkinointitarkoituksessa.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Skinny Skinny Jeansit eivät oikeastaan olleet edes oikeat farkut, vaan iholle maalatut housut. Yhtiö sai paljastavalla markkinointikikallaan suuresti mediahuomiota, ja osa katsojista meni lankaan luultuaan, että tuotetta on oikeasti saatavilla. Nyt verkkoon on julkaistu toinen video, jolla samantyyppisiä farkkuja on pidetty keskellä päivää ihmisvilinässä.

Videolla näytetään, kuinka naismallille maalataan paljaalle iholle farkkukangasta jäljilttelevä pinta. Neitokaisella on jalassaan vain pienet stringit, mutta lopputulos hämää silmää uskommattoman hyvin. Edes kadulla kävelevät ihmiset eivät tunnu huomaavan eroa aitojen ja maalattujen farkkujen välillä. Ainoastaan yksi mies jää kärpäseksi neitokaisen perään – eikä kukaan ihmettele miksi. Naisen farkkupeppu on vertaansa vailla.