Futisfanitus liian pitkälle Brasiliassa – luotisade AK47-rynnäkkökiväärillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilian Rio de Janeirossa on pian alkamassa jalkapallon MM-kilpailut, ja tapahtuman odotetaan houkuttelevan paikalle yli puoli miljoonaa kisaturistia. Kerroimme äskettäin, kuinka poliisi on varoittanut virallisessa tiedotteessaan turisteja huutamasta tai väittelemästä ryöstötilanteessa, mikäli he tahtovat säilyttää henkensä.

YouTube
YouTube

Poliisin tiedote kannattaa ottaa tosissaan, sillä nyt verkkoon on julkaistu video, jolla näytetään taltiointia paikallisen puulaakisarjan jalkapallo-ottelusta. Toinen joukkueista tekee maalin, ja kuten asiaan kuuluu, juhlivat eteläamerikkalaiset maalia riemukkaasti. Maalijuhlinta saa kuitenkin pelottavan käänteen, kun osa miehistä aloittaa silmittömän ampumisen taivaalle AK-47 -rynnäkkökivääreillään.

Videosta uutisoinut Elite Daily kysyykin, että mikäli pikkusarjassa juhlitaan maalia näin suurieleisesti, mitä meininki tulee olemaan maailmanmestaruuskisoissa? Rio de Janeiroon odotetaan noin 600.000 kisaturistia 12. kesäkuuta alkaviin kisoihin. Luvassa on siis melkoiset markkinat paikallisille rikollisille ja rikollisjengeille. Kaupunkiin matkustaa suuri määrä rikollisia myös muualta maasta, joten kisaturistien kannattaa olla varuillaan.