Madonnan hitistä 1940-luvun swing-versio – tyylikkyyttä kerrakseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Madonna herättää toisinaan kohua tempauksillaan, joiden myötä hän tuntuu tavoittelevan taakse jäänyttä nuoruuttaan. Nainen tunnetaan kuitenkin myös erittäin menestyneestä musiikkiurastaan. Nyt yksi hänen kappaleistaan on päässyt huikean coveroinnin kohteeksi.

YouTube
YouTube

Laulajattaren vuonna 1989 ilmestyneestä Like a Prayer -kappaleesta on tehty upea cover-versio. Kappale on muokattu uuteen uskoon 1940-luvun hengessä. Uusintaversion takana on suosittu Postmodern Jukebox, joka on julkaissut aiemminkin upeita cover-versioita erilaisista kappaleista.

Like a Prayer on saanut aivan uudenlaisen tunnelman jazzahtavan swing-version myötä. Suosikkikappaleen on ottanut omakseen laulajatar Robyn Adele Anderson. Naisen tyyli sopii kuin nappi silmään 1940-luvun version tunnelmaan.