Vau! Sokea koira kopittelee isäntänsä kanssa – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monen koiranomistajan ja heidän lemmikkinsä yhteisiin puuhiin lukeutuu esimerkiksi frisbeen tai pallon heittely. Koira saa samalla tarpeellista liikuntaa ja omistaja pääsee viettämään mukavaa laatuaikaa lemmikkinsä kanssa. Nyt samassa puuhassa ollut sokea koira ihastuttaa.

YouTube
YouTube

Koira kykenee vammastaan huolimatta leikkimään omistajansa kanssa aivan kuin muutkin koirat. Kellar-niminen lemmikkikoira hakee YouTube-videolla omistajansa nurmikolle heittämän pallon vanhan tekijän otteilla. Omistajan mukaan koira tietää missä pallo on hänen kertomiensa käskyjen avulla.

Kellarin kerrotaan oppineen kopitteluun tarvittavat käskyt ainoastaan viikossa. Suloinen eläin kuunteleekin omistajaansa tarkkaavaisena. Herttaisen koiran hienoa taidonnäytettä on käyty ihailemassa YouTubessa jo lähes 700.000 kertaa.