8-vuotias näki oman syntymänsä videolta: ”Anteeksi äiti!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Oman lapsen syntymä lukeutuu niihin elämän hetkiin, joita ei varmasti vähällä unohdeta. Tämän takaamiseksi moni vielä tallentaa synnytystilanteen esimerkiksi videolle, jotta sitä on helpompi muistella myöhemminkin. Nyt eräs pikkutyttö on nähnyt omasta syntymästään kuvatun videon.

YouTube
YouTube

Kahdeksanvuotias neitokainen katsoo videota äitinsä kanssa. Aluksi tyttö katslee videon tapahtumia hieman hämmentyneen näköisenä. Neitokainen jopa kysyy äidiltään, että tämäkö tulee tapahtumaan myös hänelle kun hän on kasvanut aikuiseksi.

Kun synnytys kulkee eteenpäin, pikkutytön olemus muuttuu kauhistuneempaan suuntaan. Loppujen lopuksi tyttö pyytelee äidiltään vuolaasti anteeksi sitä, että hänen syntymänsä sattui häneen niin paljon. Herttaista katselutapahtumaa on käyty ihailemassa YouTubessa lähes 150.000 kertaa.