Amanda Bynes teki paluun bikineissä – kauniimpana kuin koskaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amanda Bynes julistettiin viime vuonna koko maailman toimesta mielenvikaiseksi. Hän herätti runsaasti huomiota oudolla julkisella käytöksellään. Lopulta tähti löysi mielenrauhan psykiatrisesta hoidosta. Sittemmin nainen on aloittanut toipumisensa opiskelemalla muotialaa Orange Countyssa sijaitsevassa oppilaitoksessa.

Hiljaiseloa Twitterissä pitänyt neitokainen on nyt tehnyt näyttävän paluun julkaisemalla itsestään hyvinkin edustavia otoksia sosiaaliseen mediaan. Hän poseeraa kuvissa sekä siskonsa Jillian Joycen kanssa että itsekseen kirkkaissa bikineissä. Terveen näköinen nainen on nykyään kaukana viime vuoden ihmisrauniosta, joka sytytteli nuotioita vieraiden ihmisten pihoille.

Vaikka asiantuntijat totesivat pian hoitoon saattamisen jälkeen Amandan kärsivän mielenterveysongelmista ja huume- sekä lääkeriippuvuuksista, on Amanda Bynesin äiti asianajajineen väittänyt, ettei hänen tyttärellään olisikaan skitsofreniaa. Sen sijaan Amanda ja hänen äitinsä Lynn syyttävät omituisesta käytöksestä kannabista. Amandalle ei ole tällä hetkellä määrätty minkäänlaista lääkitystä. Lisäksi näyttelijätär ei hänen mukaansa ole kärsinyt alkoholin tai huumeiden väärinkäytöstä, eikä ole polttanut kannabista yhdeksään kuukauteen.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Näyttelijätär Amanda Bynes oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui rappiolle. Tähti herätti runsaasti kohua esimerkiksi haukkumalla eturivin julkkiksia kovasanaisesti.