Wow! Huimat hyppykeppitemput videolle – ei kokemattomille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hyppykeppi on lelu, jonka moni varmasti muistaa lapsuusajoiltaan. Myös extreme-urheilijat ovat löytäneet pomppukepin. Hyppykepin ympärille onkin kehittynyt extreme pogo eli xpogo-laji, jossa pomppukepillä tehdään hurjia temppuja. Xpogo-temput ovat sitä luokkaa, että niiden harjoittelemiseen kuluu varmasti melko paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.

YouTube
YouTube

Lajia harrastava Cooligans-ryhmä on nyt julkaissut YouTubessa videon, jolla he esittelevät osaamiaan pomppukeppitemppuja. Lopputulos onkin todella upeaa katsottavaa.

Hurjapäät hyppivät keppiensä kanssa jopa vaarallisen näköisistä korkeuksista. Miehet myös tekevät erilaisia voltteja ja pyörähdyksiä hyppykepeillään. Upeaa videota YouTubessa ihailemassa käyneet ovatkin kommentoineet, että hurjat temput ovat todella näyttävän näköisiä.