Sukellusreissu meduusojen keskellä – herkempi joutuisi paniikkiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Osaa meduusalajeista kannattaa ihailla vain kauempaa, sillä ne saattavat kontaktitilanteessa pistää. Tämä taas voi olla todella tuskaista ja vaarallista. Nyt eräs valokuvaaja on tallentanut upean sukellusvideon meduusojen keskellä.

YouTube
YouTube

Kyseessä ei kuitenkaan ole järjetön henkeä uhkaava stuntti. Videolla nähtävät meduusat eivät kykene enää pistämään. Upea sukellusvideo tallennettiin Eil Malikin saaren tuntumassa Palaussa. Alueen oman verkkosivuston mukaan kyseessä olevat meduusat ovat ajan myötä menettäneet kykynsä pistää sen takia, että alueelta puuttuuvat meduusoja saalistavat pedot.

Upean videotallenteen kuvasi valokuvaaja Nana Trongratanawong. Sukellus kuvattin GoPro-kameran avulla. Nainen on koko hämmästyttävän sukelluksen aikana lukuisten kullanväristen meduusojen ympäröimä.