Tyttöystävä koki karmaisevan herätyksen – tätä et haluaisi kokea!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tyttöystävät joutuvat valitettavan usein kärsimään keppostelevista poikaystävistään. Onneksi osa leideistä ymmärtää antaa samalla mitalla takaisin, mutta yleensä kaksilahkeinen on se, joka pilailusodan aloittaa. Nyt eräs nuori nainen sai elämänsä ikimuistoisimman herätyksen.

YouTube
YouTube

Kuten perinteiseen herätyspilaan kuuluu, oli poikaystävä noussut sängystä ennen pedissä nukkuvaa naista. Sen sijaan, että hän olisi herättänyt tyttöystävänsä äänillä tai vaikkapa sumutinpullolla, päätti mies tehdä naiselle aamupilan tekopäätä avuksi käyttäen. Hän asetti pään tyynylle naisen taakse makaamaan kuin oikean ihmisen, ja asetti varovaisesti peiton kaulan päälle.

Sen jälkeen poikaystävä tökkii tyttöystävänsä hereille sängyn toiselta puolelta. Kuten arvata saattaa, ei neitokaisen herätys ollut siitä pehmeämmästä päästä, sillä tyttöystävä karjui välittömästi pään nähdessään samalla, kun pyrki mahdollisimman nopeaa vauhtia sängystä pois. Tyttö hyppäsi kepposen vuoksi oikeastaan yhdellä loikalla lattialle.