Vaimon raskaudesta tehtiin kaunis video – saa ottaa mallia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raskaus on varmasti jännittävää aikaa koko perheen elämässä. Uuden tulokkaan saapuminen pyritään usein tallentamaan mahdollisimman monella tapaa, jotta odotusaikaa voisi muistella myöhemminkin. Nyt eräs pariskunta on toteuttanut tämän hienon videon muodossa.

YouTube
YouTube

Aviopari teki raskausvideonsa lukuisten erillisten kuvien avulla. Time lapse -video onkin huikeaa katseltavaa, sillä naisen vatsa näyttää kasvavan taianomaisen nopeasti. Kauniilla raskausvideolla nähdään myös muita muutoksia.

Pariskunta on saanut tallennettua videolle esimerkiksi erilaisia juhlapyhiä. Koristeiden ja asujen perusteella raskauden aikana vietettiin ainakin halloweeniä, uuttavuotta ja ystävänpäivää. Hieno raskausvideo on upea tapa tallentaa raskausaika tulevienkin sukupolvien ihasteltavaksi.