Ammattilainen neuvoo: Älä koskaan ota näitä tatuointeja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

America’s Worts Tattoo on TLC-televisiokanavan suosittu tatuointiohjelma, jossa ihmiset tahtovat rumat tatuointinsa uuden kuvan peitettäviksi. Sarjassa on nähty iloinen ja kaunis tatuointiartisti Megan Massacre, joka nyt paljastaa huonoimmat tatuointi-ideat.

YouTube
YouTube

Rakkaus saattaa hullaannuttaa ihmisen ikihyviksi, ja pahimmassa tapauksessa korvia myöten ihastunut saattaa tatuoida kultansa nimen kehoonsa. Idea on kuitenkin artisti Massacren mielestä huono, sillä harva suhde on yhtä ikuinen kuin ihoa koristava mustejälki. Sen sijaan parit voivat ottaa samanlaiset kuvat tai muuta, joka yhdistää heitä, mutta toimii myös mahdollisen eroamisen jälkeen näyttävänä tatuointina.

Myös trendikkäät tatuoinnit ovat kiellettyjen kuvien listalla. Ei kannata ottaa tatuointia, joka löytyy jo lähes kaikkien iholta. Jokainen varmasti muistaa 2000-luvun alussa muotiin tulleet tribaalikuviot? Samaan kastiin voi panna aasialaiset kirjainmerkit. Ne olivat joskus hienoja, mutta nykyisin ne muistuttavat lähinnä menneestä ajasta. Tatuointien tulee olla ajattomia ja omaperäisiä, eikä niitä kannata haalia hetken mielijohteesta. Yksi hyvä keino kuvan ottamisessa on luottaa korkeasti arvostettuun tatuointialan ammattilaiseen.