Uutislähetyksissä yllättäviä tilanteita – videobombit koottin yhteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suoriin uutislähetyksiin päätyy aina silloin tällöin hieman tavallisesta poikkeavia episodeja. Suoraa lähetystä paikan päällä tekevä reportteri kohtaakin välillä erikoisia kulkijoita, joilla on kova tarve päästä televisioon. Nyt nämä kohtaukset on koottu hauskalle videolle.

YouTube
YouTube

Uniformedian videolle on koottu niin sanotuista videobombeista parhaimmat. Monella toimittajalla ei tunnu olevan mitään hajuakaan siitä, mitä heidän selkänsä takana tapahtuu. Ohikulkeneet kansalaiset ottavatkin ilon irti siitä, että paikalle on saapunut televisiouutisten kuvausryhmä.

Pätkissä nähdään jos jonkinmoisia hyppelijöitä. Eräs kaksikko yrittää esimerkiksi pussata suoraa lähetystä tekevää toimittajaa. Koostevideolle on päätynyt myös moni haastateltava urheilija, jonka joukkuekaverit pelleilevät hänen kustannuksellaan kuvaustilanteen taustalla.