Maailmankuulu lesbopari erosi – hääjuhlissa avecina lemmikkikani

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Cara Delevingne tuli taannoin ulos kaapista deittailemalla julkisesti näyttelijätär Michelle Rodriguezia. Ei ole salaisuus, että Cara on haaveillut itsekin elokuvatähden elämästä, ja äskettäin neitokaiselle kaavailtiin isoa roolia tulevassa Peter Pan -elokuvassa. Osa ihmisistä on spekuloinut, että uudella tyttöystävällä oli osuutta roolin saamisessa.

Nyt kuitenkin Cara Delevingne on edustanut yksin siskonsa Pollyn häissä ilman mielitiettyään Michelle Rodriguezia. Parin kerrotaan eronneen hiljattain tunteiden viilentymisen ja kiireiden vuoksi. He eivät ole nähneet toisiaan toviin ja pitävät taukoa, Sun-lehti tietää.

Cara osallistui Poppy-siskon ja aviomies James Cookin häihin yhdessä lemmikkikaninsa kanssa. Vieraiden joukossa olivat myös musikaalisäveltäjä Adrew Lloyd Webber, ex-spaissari Geri Halliwell ja televisiopersoona Trinny Woodall.

Brittiläinen Cara Delevingne on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Mallikaunotar on muun muassa esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa alkuvuodesta järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.