Piirustus kuin valokuva! Tätä ei uskoisi kynällä piirretyiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni muistaa Oscar-gaalan jälkimainingeissa nettisivuilla kiertäneen kuvan, jossa esiintyi joukko eturivin julkkiksia. Sittemmin samasta kuvasta nähtiin piirtäjä Heather Rooneyn värikynillä piirtämä versio, jota oli vaikea erottaa alkuperäisestä.

YouTube
YouTube

Rooney jakaa ahkerasti piirustusvideoitaan netissä, ja nyt hän on valinnut paperille hyvin ajankohtaisen henkilön. Heather Rooney piirtää tällä kertaa paperille kuuluisan jalkapalloilija Cristiano Ronaldon. On suorastaan uskomatonta huomata, kuinka neitokainen ikuistaa värikynillään jokaisen kasvojen piirteen ja uurteen kuin väritulostin. Heather piirsi jalkapalloilijan kuvan fanin pyynnöstä.

Heather Rooney on niittänyt nettimainetta realistisilla piirustuksillaan ja naisen videoita on katsottu miljoonia kertoja. Hän on 20-vuotias taidealan opiskelija, joka käyttää piirtämisessä Prismacolor-värikyniä. Yksi videon katsojista kommentoi, että nainen tekee kynillään sen, mitä muut kamerallaan ja yhdellä napin painalluksella.