Mikä hymy! Hellyttävä possu haistaa suklaakeksin unissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Minipossut voivat kasvaa jopa 60-kiloisiksi möhkäleiksi, ja ne tunnistaa suorasta ja tupsupäisestä hännästä. Lihasian saparo on kippurassa. Monien yllätykseksi sikojen elimistö ja aineenvaihdunta on kovin paljon ihmisen kaltainen, joten ei ihmekään, että myös suklaakeksit maistuivat söpöille porsaille.

YouTube
YouTube

Verkkoon on ladattu ihastuttavia videoita näistä kodeissa ihmisten kanssa elävistä kärsäsankareista ja nyt valokeilaan nousee taannoin verkkoon julkaistu video nukkuvasta possusta. Vaaleanpunainen sorkkaeläin nukkuu sikeästi viltin alla, kunnes sen omistaja panee sen kärsän eteen suklaakeksin. Possun kärsä alkaa täristä ja sen sieraimista huomaa hyvin, kuinka se haistaa herkun unissaan. Lopulta lemmikki herää ja mutustelee suklaakeksin tyytyväisenä.

Lemmikkipossut ovat saavuttaneet suosiotaan ihmisten kesuudessa muutaman kymmenen vuoden aikana. Monet ovat ottaneet possun lemmikkieläimeksi sen kuuliaisen luonteen ja söpön ulkonäön takia. Minisiat oppivat nopeasti erilaisia temppuja ja niitä voi kouluttaa kuten koiria.