Nainen kuuli tulevansa isoäidiksi – upeampaa reaktiota saa etsiä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Isovanhemmaksi tuleminen on varmasti jännittävä asia, jota moni vanhempi odottaa vanhetessaan. Aina silloin tällöin maailmalla leviää hauskoja videoita, joille on tallennettu tulevien isovanhempien suunnaton ilo heidän kuullessaan tulevasta perheenlisäyksestä.

YouTube
YouTube

Nyt tällaisia videoita on ilmestynyt jälleen yksi lisää. Huikealle videolle on tallennettu tilanne, jolloin Lisa Englert -niminen nainen paljastaa äidilleen olevansa raskaana. Lisa antoi äidilleen ystävänpäivänä kortin, joka oli kirjoitettu syntymättömän lapsen näkökulmasta. Ensin äiti luulee, että kyseessä on vitsinä annettu kortti perheen koiralta.

Kun tilanne valkeaa Lisan äidille, hän sekoaa täysin. Hän alkaa hyppimään ja pomppimaan ilosta kovaäänisen huudon kera. Upea videotallenne osoittaa, kuinka tärkeää isovanhemmaksi tuleminen voi joillekin olla.