Karhunpoikanen eksyi autotielle – emo tuli nopeasti apuun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Niin eläin- kuin ihmispienokaiset eksyvät välillä paikkoihin, joissa heidän ei todellakaan pitäisi olla. Eräs karhunpoikanen esimerkiksi vaelsi äskettäin vaarallisesti autotielle. Onneksi kuitenkin poikasen emo oli lähellä varmistamassa, ettei pienokaiselle kävisi mitään.

YouTube
YouTube

Kanadassa kuvatulla huikealla videolla nähdään, kuinka voimakkaat äidinvaistot löytyvät myös karhuemoilta. Karhunpoikanen oli onnistunut vaeltamaan luonnonpuiston läpi kulkevan tien suoja-aidan toiselle puolelle. Onneksi emo kuitenkin huomasi tämän noukkien poikasensa nopeasti turvaan metsän puolelle.

Video kuvattiin Kootanay National Parkissa Kanadassa. Myrskyjä kuvaava Ricky Forbes oli ajanut tietä pitkin, kun hän oli huomannut tielle vaeltaneen karhun. Mies päättikin pysähtyä ja kuvata tästä seuranneet tapahtumat videolle.