Jessica Alba märkänä allaskuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Jessica Alballa on takanaan monenlaisia elokuva- ja televisiosarjaesiintymisiä. Hänet muistetaan esimerkiksi vuoden 2005 Sin City -elokuvan Nancy Callahanin strippariroolistaan. Hän tekee paluun rooliin elokuvan tulevassa jatko-osassa.

jessicaalba22052014

33-vuotias Jessica Alba ei kalpene edelleenkään nuorempien näyttelijäkaunottarien rinnalla. Sen todistaa esimerkiksi Entertainment Weekly -lehden tuore kansikuva. Lehden kesänumeron seksikkäässä kuvassa upea Jessica Alba nähdään nousemassa uima-altaasta yllään valkoiset bikinit.

Jessica Alban tähdittämä Sin City: A Dame To Kill For -elokuva tullaan näkemään valkokankaalla elokuussa. Frank Millerin sarjakuviin perustuvassa film noir -henkisessä toimintaelokuvassa tullaan näkemään myös Joseph Gordon Levitt, Josh Brolin, Jaime King, Juno Temple, Ray Liotta ja Lady Gaga.