Lääkehuuruissa oleva nainen ei saa edes juotua – nauraa itsekin tilanteelleen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkossa leviää aina silloin tällöin hulvattomia videoita ihmisistä, jotka ovat sairaalassa annettujen lääkkeiden seurauksena aivan sekaisin päästään. Moni läheinen onkin nähnyt oivan tilaisuuden nauhoittaa näitä hauskoja tilanteita nauhalle. Nyt eräälle naiselle on tehty juuri näin.

YouTube
YouTube

Sairaalassa toipumassa ollut nainen on erittäin sekavassa tilassa lääkkeiden takia. Nainen yrittää epätoivoisesti juoda kädessään olevaa juomaa, mutta se ei onnistukaan niin helposti kuin voisi ehkä luulla. Esteeksi muodostuu nimittäin juomaan lykätty pilli.

Lääketokkurassa oleva nainen ei saa millään pilliä osumaan suuhunsa. America’s Funniest Home Videos -ohjelman julkaiseman videon taustalla kuuluu, kuinka videon kuvannut mies naureskelee naisen tilalle. Toivottavasti myös toipilaana ollut nainen on onnistunut nauramaan tilanteelle jälkeenpäin.