Messin intohimo liian pitkälle? Talosta jalkapallon muotoinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Argentiinalaista Lionel Messiä on pidetty maailman parhaimpana jalkapalloilijana. Brasilian MM-kisoihin parhaillaan valmistautuva Messi on aloittanut nyt myös jalkapalloteemaisen projektin vapaa-ajallaan. Mies suunnittelee rakennuttavansa erikoisen asuintalon espanjalaisen arkkitehdin johdolla.

YouTube
YouTube

FC Barcelonan tähti on palkannut itselleen espanjalaisen arkkitehti Luis de Garridon suunnittelemaan erikoista omakotitaloa mestarin perheen asuttavaksi. Ylhäältä katsottuna talo näyttää erehdyttävästi Messin tärkeimmältä työkalulta ammatissaan, eli jalkapallolta. Arkkitehdin ideana on luoda talo, joka kuvastaa omistajansa persoonallisuutta. Talo sijaitsee puoliksi viheriön ja puoliksi veden päällä.

Lionel Messi seurustelee argentiinalaisen Antonella Roccuzzon kanssa ja parilla on 1,5-vuotias Thiago Messi Roccuzzo -niminen poika. 26-vuotias pelaaja lähtee pian käynnistyviin Brasilian jalkapallon MM-kilpailuihin ennakkosuosikki Argentiinan joukkueen kapteenina.