Mitä ihmettä Venäjällä tapahtuu? Säiliörekka kellui keskellä jokea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monille riittää mielenkiinnon sytyttäjäksi pelkästään se, että kerromme esittelevämme seuraavassa venäläisen rekkavideon. Kaikki tietävät, että itänaapuristamme julkaistut videot jaksavat hämmästyttää katsojia kerta toisensa jälkeen, mutta nyt kaiketi vedetään kaikkien aikojen pohjat. Videolla nähdään nimittäin veden varassa ajava rekka.

YouTube
YouTube

Äskettäin nettiin ladatulle videolle on kuvattu veneellään järvellä tai joella etenevää naisseuruetta. Yhtäkkiä keskellä vesistöä nähdään pohjaa pitkin kulkeva rekka. Ohikiitävä vene aiheuttaa mennessään niin korkeat laineet, että rekan kuski joutuu väistämättä ottamaan kylvyn hytissään. Kuinka tämä on edes mahdollista?

Syynä vesireittiin voi yksinkertaisesti olla venäläisen rekkakuskin päätös oikoreitistä. Se, pääseekö rekka koskaan rannalle, jäänee ikuisesti mysteeriksi. Videolla ainakin näyttää, että kuljettaja tarvitsisi rekkamiehille ominaisten puukenkien sijaan kipeästi sukellusvarusteita ajelusta selviytyäkseen.