Vau! Nyt meni upeammin kuin Strömsössä – mies teki ruokapöydän ilman koneita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lifestyle-ohjelmat ovat ihastuttaneet ja vihastuttaneet ihmisiä televisioissa jo tovin. Osa ohjelmista niittää suosiota mahtavilla ideoillaan, kun taas toiset jäävät monen mielestä turhan pipertämisen ja paskartelun puolelle. Harva kuitenkaan osaa samanlaisia puutöitä kuin Strömsön verstasekspertti Jim Björni.

YouTube
YouTube

Moni on kateellisena seurannut Jimin loihtimia rakennelmia. Nyt mies on kuitenkin saanut vastustajansa Chop With Chris -sarjaa tekevästä herrasta, joka rakensi käsikäyttöisillä työkaluilla yllätyksen vaimolleen. Mies ei tyytynyt työstämään puusta mielitietylleen pelkkää kukkapöytää tai jakkaraa, vaan käsisahalla, vasaralla ja muutamalla muulla työkalulla syntyi erittäin pätevä ruokapöytä.

Kädentaidot ovat nouseet nykyaikana arvoon arvaamattomaan, kun suurin osa huonekaluista, vaatteista ja ruoista ostetaan valmiina kaupoista. Silti moni tahtoo talvisin jalkaansa perinteisesti kudotut villasukat sen sijaan, että tyytyisi markettien keinokuituisiin pörrösukkiin. Videolla rakennettu pöytä peittoaa monen mielestä muovipuiset hökötykset mennen tullen.