Räppäri hyökkäsi rajusti Justin Bieberin manageria vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Lil Twist nousi koko maailman tietoisuuteen viime vuonna, kun hänen nimensä yhdistettiin kanadalaiseen poppari Justin Bieberiin. Lopulta Bieber joutui katkaisemaan välit raikulipoikaräppäriin, koska hän oli törkeästi hyväksikäyttänyt asemaansa miljonäärin kaverina.

Taannoin Justin Bieber heitti Lil Twistin ja toisen ystävänsä Lil Zan pihalle talostaan, koska he olivat järjestäneet Bieberin asunnossa suuria bileitä ja samaan aikaan asunnosta oli kadonnut kalliita koruja ja laulajan henkilökohtaisia tavaroita. Bieber oli raivoissaan kaksikolle, sillä he olivat elostelleet hänen asunnossaan sillä aikaa, kun hän itse työskenteli toisaalla.

Myöhemmin myös Bieberin luottomies ja manageri Scooter Braun halusi popparin viettävän vähemmän aikaa Lil Twistin kanssa. Braun oli kuvaillut räppäriä tähdelle vahingolliseksi loiseksi. Nyt Lil Twist on saanut yllättävän tahon puolustamaan itseään, kun kuuluisa räppäri Lil Wayne on avannut suunsa Braunin syytöksiä kohtaan.

TMZ:n videolla nähdään suunsa puhtaaksi suoltava Lil Wayne, jonka mukaan Scooter Braun on puhunut nuoresta Lil Twististä julkisesti sontaa. Hän haukkuu Bieberin manageria kovasanaisesti raukkamaiseksi tyypiksi, joka joutuu vielä vastaamaan teoistaan. Justin Bieber vastasi uhkailuun päivittämällä herkkiä kuvia hänestä ja manageristaan halaamassa toisiaan.