Rocktähti avautui alkoholismistaan: ”Yksikin drinkki johtaa kuolemaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen laulajatar Avril Lavigne kihlautui toissa vuonna Nickelback-yhtyeen keulahahmo Chad Kroegerin kanssa. Ennen Chad Kroegeria Avril Lavigne oli naimisissa Sum 41 -yhtyeen nokkamies Deryck Whibleyn kanssa. Pariskunta otti avioeron vuonna 2009.

Nyt Deryck Whibley on paljastanut blogissaan kärsivänsä rajuista alkoholiongelmista. 34-vuotias mies kertoi viettäneensä viimeisen kuukauden sairaalassa ja kärsivänsä nyt vuosikausien runsaan alkoholin käytön seurauksista. Deryck kertoo hänen maksansa ja munuaistensa kärsineen rajusti.

– Tajusin viimein, että en voi juoda enää. Lääkärien mukaan yksikin drinkki johtaa kuolemaani. En aio saarnata tai mitään, mutta juokaa vastuuntuntoisesti. Minä en tehnyt niin, ja olen nyt päätynyt tähän tilaan, Dereck Whibley avautui.

Laulajatar ja Nickelback-keulahahmo avioituivat Etelä-Ranskassa. Häät järjestettiin Chateau La Napoule -linnalla. Pari vaihtoi vihkivalansa noin 50 vieraan edessä. Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off -suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa.