Voiko olla totta? Justin Bieber pokasi supermallin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaisen poppari Justin Bieberin kuulusin suhde on varmasti hänen iki-ihastuksensa Selena Gomezin kanssa. Kukaan ei varmastikaan ole perillä kaksikon seurustelun todellisesta tilasta, sillä julkisuuteen kantautuu vähän väliä tietoja heidän yhteen palaamisesta ja eroamisesta. Silti Justin heittelee aktiivisesti verkkojaan vesille myös muihin naisiin päin.

Justin Bieberin tiedetään olevan mieltynyt kauniisiin ja mallinmitat täyttäviin neitokaisiin. Tavallinen talliainen ei hänelle kelpaa, sen todistavat myös viimeisimmät uutiset, joiden mukaan Bieber talutti monen kuolaaman Victoria’s Secretin enkeli Adriana Liman yksityisbileisiin. Parikymppinen Justin ja 32-vuotias Adriana tapasivat Cannesin elokuvafestivaaleilla viime viikolla.Us Weekly -lehti tietää, että parivaljakko vietti ensin tiivisti aikaansa Gotha-yökerhossa.

Klubilta he siirtyivät samaa matkaa privaattibileisiin aamuviiden maissa. Bieber julkaisi Adrianan kanssa otetun kuvan myös Instagramissa. Adriana oli yksi Cannesin kuvatuimmista kaunottarista, eikä suotta – hän suorastaan häikäisi paparazzit punaisella matolla pyörähtäessään. Adriana erosi toukokuun alussa urheilijamiehestään Marko Jaricista.