Barack Obama ja vaimo ottavat tatuoinnit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama yllätti taannoin suorapuheisella kannabislausunnollaan The New Yorker -lehden haastattelussa. Presidentti totesi artikkelissa, ettei kannabis ole alkoholia vaarallisempaa ja vertasi sen käyttöä tupakointiin.

Barack Obaman tiedetään kessuttelevan tavallista tupakkaa ahkerasti ja hän on myöntänyt kokeilleensa kannabista opiskeluaikoinaan. Obama on esiintynyt viime aikojen otsikoissa rennommilla lausunnoillaan, jotka totisesti erottavat hänet edeltäjästään kuin yön päivästä.

Nyt rentomielinen presidentti on vieraillut Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja lupasi julkisesti ottaa samanlaiset tatuoinnit koko perheelle. Ideana hänellä oli se, että jos hänen 15- ja 12-vuotiaat tyttärensä ottaisivat tatuointeja, ottaisi hän ja vaimonsa Michelle samanlaiset mustekuvat iholleen.

– Se poistaisi tautoinnin hohdon, ja näyttäisimme varmasti vaimoni kanssa kaikille, että meillä on samanlaiset tatuoinnit kuin kahdella tyttärellämme. Uskoisin tämän seikan lannistavan Malian ja Sashan tatuointihaluja, Obama virnuili nerokkaasti.