Kaapista tullut Fast & Furious -kaunotar julkaisi bikinikuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintarooleistaan tunnettu latinotähti Michelle Rodriguez paljasti taannoin Entertainment Weekly -lehdelle olevansa bi-seksuaali. Hänen on sittemmin uutisoitu olevan on-off -suhteessa mallikaunotar Cara Delevignen kanssa.

Nyt Michelle Rodriguez on jakanut jälleen näyttävää kuvamateriaalia itsestään sosiaalisessa mediassa. Tuoreessa Instagram-kuvassaan näyttelijätär poseeraa bikineissä aurinkoisen rantamaiseman äärellä.

Yhdysvaltojen Texasissa varttunut Michelle Rodriguez, oikealta nimeltään Mayte Michelle Rodriguez, teki läpimurtoroolinsa vuonna 2000 Girlfight-elokuvassa. Sittemmin näyttelijätär on nähty lukuisissa Hollywoodin suuren budjetin toimintaelokuvissa. Hän on esittänyt myös Ana Lucia Cortezin roolia suositussa Lost-sarjassa neljässä tuotantokaudessa.