Michael Jacksonin jättihitti soitettiin olutpulloilla – et usko korviasi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Bottle Boys on tanskalainen miesryhmä, joka nousi taannoin koko maailman tietoisuuteen soittamalla tyhjiä olutpulloja. Nyt miehet esittävät upean versionsa Michael Jacksonin Billie Jean -kappaleesta. Avatut pullot ovat videon perusteella oivia soittimia.

YouTube
YouTube

Tyhjät pullot synnyttävät eri säveliä sen mukaan, kuinka paljon pulloissa on nestettä. Bottle Boys julkaisee kuukausittain uuden videon, ja yleensä miehet testaavat kappaleessa joita uutta elementtiä. Billie Jeanissa testataan, miltä kaksi pulloa kuulostaa samanaikaisesti soitettuna. Hyvältähän se kuulostaa, ja video on kuvattu kirkossa rakennuksen mahtavan äänentoiston vuoksi.

Vuonna 1982 Thriller -albumilla ilmestynyt Billie Jean kertoo alkuperäissanoituksillaan mieslaulajia ahdistelevista naisihailijoista. Kappale on tunnettu etenkin sen bassokuviostaan. Se saavutti nopeasti ykkössijan Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Sveitsissä, Itävallassa, Italiassa, Norjassa, Ruotsissa ja Uudessa-Seelannissa.

Taannoin Stara julkaisi videon, jossa Daruden jättihitti Sandstorm soitettiin olutpulloilla Roskilden festivaaleilla.