Jennifer Lopezin exä deittailee transsukupuolisia malleja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Latinotähti Jennifer Lopez tunnetaan kattavan musiikkiuransa lisäksi myös näyttelijättärenä ja televisiokasvona. Kaunotar on seurustellut vuoden 2011 lokakuusta asti entisen taustatanssijansa Casper Smartin kanssa. Vaikka pariskunnan ounasteltiin eroavan jo viime syksynä, ovat he pitäneet tähän päivään saakka yhtä.

Splash
Splash

Kysymys kuuluu, pitävätkö he enää jatkossa? Julkisuuteen on nimittäin kantautunut Jenniferin kannalta ikäviä uutisia siitä, että hänen nuori miehensä olisi iskenyt kyntensä peräti kahteen transsukupuoliseen malliin. Toinen heistä on pin-up -mallina uraa luonut Sofia Vissa, jota ei hyvällä tahdollakaan osaisi sanoa mieheksi.

The Dirty -julkaisu tietää, että 27-vuotias koreografi on tapaillut myös transsukupuolista malli Xristina Marieta 44-vuotiaan laulajakaunottaren selän takana. Alkuviikosta julkaistun uutisen jälkeen Jenniferin ja Casperin kerrottiin eronneen lopullisesti. Latinotähden tiedetään suunnitelleen Casperin jättämistä jo kolmen vuoden ajan. Poikaystävän on puolestaan kerrottu olleen tietoinen siitä, että hän on harrastanut sutinaa transsukupuolta olevien mallien kanssa, eikä hän ole erehtynyt luulemaan erittäin kauniita malleja tavallisiksi naisiksi.

Splash
Splash